Zockerbitarna

Zockerbitarna

Krönika för 2011??

2011Posted by Maria Mon, December 19, 2011 11:36:48
När man inte längre kommer ihåg när man sist uppdaterade bloggen är det illa. Det är ingen mening att försöka göra någon resume över allt som hänt eftersom det hinner hända en del saker på ett och ett halvt år. Juni 2010? Var det då jag uppdaterade sist eller? Hektiskt är det enda jag kommer ihåg. Det sägs ju att man ska skriva en krönika över det gångna året när ett nytt närmar sig. Undrar hur jag ska göra. Skriva en krönika över två år? Jisses så långrandigt det skulle bli. Snabbspolning.

Kommer ihåg att juli 2010 var speciell i alla fall. Zoya den lilla Dojan blev finsk och svensk champion på samma helg. Oulu ena dagen och Gällivare nästa. BIS-3 avel och BIS-R uppfödargrp i Gällivare - inte illa pinkat.
Agility stod högt på agendan under resten av sommaren. Tävlingsdebut i augusti. Klassvinst i för Zmi (JWW-08 Brudholmens Twilight Princess) i Umeå i oktober.

Brudarna på kenneln vann några vandringspriser. Brudholmens Black Forza "Zenna" och FI SE UCH KORAD Privat's Love Gift "Zelda" delade på priset som Norrbottens bästa allround collie. Sökte priset på dem bägge, trots att Zenna bara hade utställningsmeriter hamnade hon på samma poäng. Tycker det är märkligt att ett allroundpris kan delas ut till en hund som bara "tävlat" i en gren - även om det är "min" egen. Ah, well, statuterna bestämmer. Årets utställningscollie i norr vanns av ovannämnda Zenna.

2011 - få utställningar och stiltje, eller lugn och ro, på tävlingsfronten. Zelda knep i alla fall CERT, CACIB och BIM och Norskt Championat i Harstad i april. Zoya CACIB och BIM i Rovaniemi i juni trots att hon var som en liten julgris efter att ha götts inför valpning som det inte blev nåt av. Hård diet och långa turer hade tightat ihop damen något.

Resten av sommaren? Ringsekreterare, gjorde mina tjänstgöringar och debuterade som nybakad sådan på colliespecialen i juli. En Barca semester :) - helt hundlös! En och annan agilitytävling, mestadels stolpe ut, med försmädliga 5 fel i många tävlingar. Zmi lyckades i alla fall knipa en pinne i hoppklass 1 på Åbyn/Bysketävlingen. Dessutom med världens klantigaste handler. Zoya har varit hos Mia på träningläger och fått träna och tävla i massor och däremellan partat med illern Göran och käkat sockar i parti och minut.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanna Tue, December 20, 2011 09:19:50

OJ ! Vad roligt att du äntligen uppdaterat bloggen! Då kanske hemsidan står på tur nu? ;)Hoppas vi ses, i ringen eller på klubben, 2012 :-)

Kramar från Hanna och Qriushttp://www.rosells.n.nu