Zockerbitarna

Zockerbitarna

Vaasa INT

2010Posted by Maria Sat, April 24, 2010 21:18:11
Förra helgen blev det en sväng ned till Vaasa för att ställa ut Zelda och Zenna. Stack direkt efter jobbet. Hade bokat det billigaste enkel rummet jag hittade i Vaasa på Hotell Vallonia Garden. Kom fram vid 9 svensk tid så 10 finsk. Checkade in och gick upp på rummet för att lämpa av mina grejor i den lilla kupén. Ha! Döm om min förvåning när jag låste upp och klev in i ett gigantiskt (nåja) dubbelrum med stort badrum och BASTU!!! Eftersom jag redan betalat = Le och var glad
Zenna inspekterar rummet. Zenna gillade hotellet =)
Laddade upp inför utställningen med bastu och kall Karjala =)

Hotellet låg nära Bottnia hallen där utställningen var så jag hann för ovanlighetens skull äta lite hotellfrukost innan jag begav mig. Träffade Linda och en av hennes fodervärdar när jag kom dit. Så trevligt! Fick se Enzo som jag inte träffat sedan i december och han hade blivit en stilig ung pojke, fortfarande en del att växa i, men lovande =).

Brudholmens Black Intenzo "Enzo" ställdes i juniorklass och fick EH (Very Good) och vann klassen. Duktig kille och duktig matte som visade honom fint. Brudholmens Black Forza "Zenna" ställdes i juniorklass tikar och även hon fick EH (Very Good) och blev 2:a i juniorklass efter den enda tiken som fick ERI (Excellent). Hon skötte sig fint och fick fin kritik.

Zelda ställdes i Championklassen med ERI (excellent) och vann över två finska blå championtikar. Trots att hon vann championklassen med fin muntlig kritik trodde jag inte att att vi skulle placera oss tillräckligt bra för att få cert eftersom en vacker blå tik som blivit både FINV och FINJV ställdes i unghundsklass. Zelda visade sig i vanlig ordning strålande och flöt fram i ringen. Hon placerade sig som andra bästa tik efter veterantiken Multichampion Kangasvuokon Arlanda. Hon fick CERT, CACIB och blev därmed även FI UCH (Finsk champion)smileysmileysmiley!!!
Zeldas finska rosetter smiley

Oj vad resan var värd att åka på. Det började snöa strax innan jag började köra hemåt. Inte kul när man har sommardäck. Upphörde som tur var efter några mil och klarade mig undan skitväder fram tills några mil söder om Kemi. Därifrån och hem blev det snigelfart. Kom i alla fall hem och det var ju huvudsaken.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ingela Silvander Sun, January 09, 2011 12:20:29

Hej!

Vad fina rosetter dom har i Finland , man kanske skulle ställa ut där!

Posted by Hanna o Guldus Sun, April 25, 2010 12:50:57

Grattis, vad härligt! Guldus är så stolt över farmor Zelda :)

Posted by Karin Lindgren o Lassie Sun, April 25, 2010 12:10:12

Grattis till Zeldas championat och grattis också till er snygga lilltjej.

Posted by Sanna och Nelly Sat, April 24, 2010 22:04:57

Så duktiga tjejer! Och Grattis igen till Zelda! nu är det väl att Norge nästa? :) Åh vad roligt med brorsan där också! Längtar till i sommar då hela kullen får träffas! Snart får vi börja åka på utställning i Finland också, när Nelly får sitt pass :)