Zockerbitarna

Zockerbitarna

Trevligt besök

2010Posted by Maria Sat, April 10, 2010 22:18:46
Idag har Sanna och Peter med Nelly varit till Kalix. Först lite lydnadsträning på Ishallens parkering. Peter fick låna Ztorm och det gick riktigt bra när donsen fick kongen som belöning. Sanna har kommit långt med Nelly och med lite målmedveten träning kan de nog hoppa direkt på en tävlingslydnadskurs smiley. Jag tränade med Zelda, Zenna och Zmilla. Zelda: linförighet, inkallning, läggande. Zenna: pallen, fokus vid sidan, inkalln - fart. Zmilla: linförighet med fokus på vänstersvängar och vänster-halt, läggande, inkalln - fart.

För ovanlighetens skull hade jag med kameran, men i vanlig ordning glömde jag ta bildersmiley. Efter lydnadsträningen gick vi en lite promenad på en snömoddig skogsväg. Ztorm var störtkär i Nelly så han fick var fängslad smiley. Eftersom Peter skulle vara med i en fotbollscup ville han ladda upp med pizza. Hämtpizza från Troca åts i lägenheten.

Surr, kaffe och lite pälsvård innan de åkte hem. Trevligt var det som vanligt. Nu längtar vi till barmark så vi kan spåra också smiley